Design a site like this with WordPress.com
Započnite

Prljave laži – Raine Miller

Kažu da svaka obitelj ima nekoliko tajni u svojem ormaru.

“Prljave laži” je drugi roman iz serijala “Dinastija Blackstone” autorice Raine Miller.Iako je serijal,može se čitati i kao samostalna romanca.

Winter Blackstone je dvadesetčetverogodišnja djevojka koja je završila studij za socijalnu radnicu.Njezin životni san je otvoriti sigurne kuće i prihvatilišta i skrbiti za potrebite.Novca ima dovoljno da ostvari sve svoje snove,ali može ga naslijediti tek sa navršenih trideset godina.Jedini način za naslijediti novac prije uvjetovanog roka je udaja.

No,Winter nema dečka,a nema ni vremena da čeka šest dugih godina da ostvari svoje snove.Zaljubljena jest,ali svoju ljubav skriva kao zmija noge.Njena tajna patnja je James Blakney,najbolji prijatelj njenog brata Caleba,dečko koji je cijeli život štiti i gleda isključivo kao sestru.

No,to i nije baš tako.James,koji je cijelih osam godina stariji od Winter i koji je zaštitnički nastrojen prema njoj,također skriva svoje osjećaje.Kako je Winter sazrijevala i odrasla u predivnu djevojku,James je sve više i više potajno želio.

Još.Želio sam više od samo jedne noći.Želio sam je cijelu,stalno.Želio sam izići u javnost i držati je za ruku.Želio sam nakon naporna dana doći kući njoj.Želio sam da bude majka moje buduće djece.Želio sam jebeno mnogo… i sve to s njom.

S druge strane,Jamesov otac se kandidirao na izborima i želi se predstaviti kao obiteljski čovjek.A taj podlac ne preza ni pred čim i uvjetuje Jamesa da si nađe curu kojoj će napraviti dijete kako bi u očima javnosti povećali interes za njegovu kampanju.A jedina koju James želi je Winter,koju smatra zabranjenim voćem.

S Winter sam htio biti već dugo,toliko dugo da je boljelo.Čak se i ne sjećam kada sam počeo nešto osjećati za nju.Želja je bila moja stalna pratiteljica.Uvijek sa mnom.Shvaćena i prihvaćena.Živio sam s njom godinama.

Sudbina ipak umiješa prste i naših dvoje junaka završava skupa uvjeravajući jedno drugo da je to “iz potrebe”,ali osjećaji koje gaje jedno prema drugome pomalo ih plaše.No na njihovom putu naći će se pregršt prepreka u vidu laži – nužnih,prisilnih,slučajnih…

Iako nisam čitala prvi dio serijala,uživjela sam se u ovaj dio.Bez problema se može čitati i kao samostalan roman.Ovo dvoje strastvenih zaljubljenika skroz me je osvojilo.

Ova priča je još jedan dokaz da prava ljubav može izdržati sve prepreke.Ali i dokaz koliko ljudi sami sebi postave nekakve “standarde” i pravila koja su tu da se krše.Neko nepisano pravilo svud po svijetu je da se “ne gledaju” najbolji prijatelji vlastitog brata/sestre.A ovdje je baš to dodatno začinilo cijelu priču.Dvoje mladih koji se cijeli život poznaju,otkrivaju novu vrstu ljubavi,ona “bratska” prelazi u strastvenu.

Ako riječi nisu izgovorene,onda nisu istinite.Mislim da je to usrana teorija,ali,ah,kako svi volimo vjerovati u čuda.Bilo bi čudo kada bi me James Blakney stvarno želio.Bilo bi čudo kada bi James potvrdio flert riječima:”Da,tvoj sam,imaš me.”

U prošlosti sam točno znala na čemu sam s Jamesom – praktički sam mu bila druga sestrica,ali i bliska obiteljska prijateljica.No sada me zbunjivalo ono što se događalo između nas i izgubila sam samopouzdanje koje sam nekoć osjećala u njegovoj blizini.Nisam znala kako se ponašati ni što reći.Prije su naši razgovori tekli glatko,a sada je postojala napetost.Ozbiljna seksualna napetost.Nema drugog načina da se to opiše.

Winter je čvrsta osoba koja zna što želi,što je veseli i čime se u životu želi baviti.Osjećajna je osoba,nastrojena zaštitnički prema drugima.Osoba koja svo svoje slobodno vrijeme provodi pomažući potrebitima.

James je san svake žene.Hrabar,muževan,ujedno i osjećajan,jednom riječju dominantan!Iako je u prošlosti bio jako povrijeđen i otada zalazio na tajnovita mjesta kako bi živio raskalašeno,ljubav prema Winter vodila ga je u sasvim novom smjeru,koji je i za njega bio nov i obečavajući.

Promatrajući je dok je šarmirala mojeg oca do te mjere da je ostao bez riječi,shvatio sam da je to bio trijumf i da je odjednom postojala nada za budućnost.Zašto?Zbog prelijepe,drage,pametne i suosjećajne djevojke pokraj mene.Winter je i najteže breme činila lakšim.Zbog nje je stalna,probadajuća bol u mojem srcu počela nestajati.Nisam godinama bio tako optimističan i znao sam da je to zbog nje.

Kad započnete s čitanjem jednostavno ne možete prestati.Knjiga se takvom lakoćom čita da niste ni svjesni vlastite okoline tih par sati dok ne dođete do samog kraja knjige.A kad dođe kraj,bude vam žao što nema još i još i još…

Potpuno me začarao,vodeći me prema dubinama u koje sam dugo čekala kročiti,toliko dugo da se više i ne sjećam vremena kada ga nisam željela.Nikada se nisam osjećala tako obožavanom i željenom kao tada.Način na koji me držao uvjerio me da prema meni osjeća mnogo više od onoga što sam uopće mogla zamisliti.Nijedan se drugi muškarac nije mogao uspoređivati s Jamesom.

Ova knjiga prava je bomba!Toliko strasti,obećanja i laži u ovoj ljubavnoj priči ima da je čini još zamamnijom i strastvenijom.A tek James,on je prava perverzija!Kako Danijela kaže u svojoj pjesmi – “volim kad je muško muško” – a James je upravo to,ali i mnogo više…

Treba tijelu dati što mu treba tako da um može funkcionirati.

Još niste čitali knjigu?Ne znam što se čeka… Moju veeeeliku preporuku svakako imate 😉

Bila je moja za vječnu ljubav.A moje je srce bilo sigurno kao nikada.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: